immo  declerck

Vastgoedmakelaar

Immo Declerck, met als zaakvoerder Niko Declerck, is gevestigd te Kruishoutem.

U kan in ons vastgoedkantoor terecht voor zowel aankoop en verkoop als voor verhuur van gronden, woningen, handelsruimten, kantoren en industriële gebouwen.

Een correcte handelswijze met duidelijke afspraken en contracten staat bij Immo Declerck voorop. Persoonlijk contact en regelmatige informering zijn daarbij essentiëel. Zowel bij aankoop als verkoop van uw eigendom begeleiden we u dan ook persoonlijk, en dit tot bij het verlijden van de notariële akte.

Via onze vennootschappen NHK-Projects en NCConstruct zijn wij tevens actief als projectontwikkelaar. Zo koopt u bij ons rechtstreeks van de bouwheer, en kunnen wij garant staan voor een perfecte oplevering.   

Rentmeester - Beheer van privaat eigendom

Immo Declerck kan als rentmeester instaan voor het volledige beheer van uw privaat eigendom.

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een afspraak. We kunnen u daarbij alle inlichtingen verstrekken alsook de diverse mogelijkheden voorleggen tijdens een vertrouwelijk gesprek.

Keuringen

Het EPC of Energieprestatie Certificaat is vereist bij het te koop of te huur stellen van een wooneenheid.
Immo Declerck kan instaan voor de uitvoering van de EPC keuring, alsook voor de uitvoering van de vereiste elektrische keuring bij verkoop van uw woning. Dit ongeacht ofdat uw eigendom al dan niet via ons kantoor te koop of te huur aangeboden wordt.

 

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV

 

 

 Gebruiksvoorwaarden website